Man ir dešra stambiais gabalais labiau prie širdies :) cool was thinking very hard : > pas varliaedzius prie vyno paprastai ant stalo budavo plonai pjaustyto > jambono, > pelesines desros, bageciu (kaip sake "buran" stambiais gabalais) ir > alyvuogiu. O kartais ir keleta surio rusiu, bet sito reciau :) > > "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> parašė naujienų > pranešime:mn.71ec7d95a5f8abe0.26571@gmx.net... >> Čia gal ne visai užkandėlė, bet prie raudono vyno prancūziškas (ilgas) >> batonas su rūkyta (išdžiovinta) dešra - super derinukas. >> Tik ne buterbrodus daryti, o stambiais gabalais viską supjaustyti, kad dar >> kąsti reiktų. Ir su vynu užsigerti - kur nors gamtoj ar vakarienei super >> skonio derinukas gaunasi :) >> Vynas irgi geriau prancūziškas, koks nors bordo. >> >> >> >> It happens that PetrasM formulated : >>> Kokiu cia tokiu uzkandeliu pasidaryt gurksnojant vyna?? >>> >>> Acius uz pasiulymus >> >> -- This is an automatic signature of MesNews. >> Site : http://www.mesnews.net >> >> -- This is an automatic signature of MesNews. Site : http://www.mesnews.net