taip taip, desra irgi gabalais ten :) "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> parašė naujienų pranešime:mn.72907d959bd59ab9.26571@gmx.net... > Man ir dešra stambiais gabalais labiau prie širdies :) > > > cool was thinking very hard : >> pas varliaedzius prie vyno paprastai ant stalo budavo plonai pjaustyto >> jambono, >> pelesines desros, bageciu (kaip sake "buran" stambiais gabalais) ir >> alyvuogiu. O kartais ir keleta surio rusiu, bet sito reciau :) >> >> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> parašė naujienų >> pranešime:mn.71ec7d95a5f8abe0.26571@gmx.net... >>> Čia gal ne visai užkandėlė, bet prie raudono vyno prancūziškas (ilgas) >>> batonas su rūkyta (išdžiovinta) dešra - super derinukas. >>> Tik ne buterbrodus daryti, o stambiais gabalais viską supjaustyti, kad >>> dar kąsti reiktų. Ir su vynu užsigerti - kur nors gamtoj ar vakarienei >>> super skonio derinukas gaunasi :) >>> Vynas irgi geriau prancūziškas, koks nors bordo. >>> >>> >>> >>> It happens that PetrasM formulated : >>>> Kokiu cia tokiu uzkandeliu pasidaryt gurksnojant vyna?? >>>> >>>> Acius uz pasiulymus >>> >>> -- This is an automatic signature of MesNews. >>> Site : http://www.mesnews.net >>> >>> > > -- > This is an automatic signature of MesNews. > Site : http://www.mesnews.net > >