O galvytes po to neskauda nepamatuotai? Baravykuose kaip ir mešlagrybiuose yra medziagu, apsunkinanciu alkoholio skilimo produktu pasishalinima ish organizmo. Kiek teko girdet, gudziais tarybiniais laikais tokiais visokiais grybukais "gydydavo" nuo alkoholizmo :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:gue5am$sin$1@trimpas.omnitel.net... > > "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message > news:gue3jr$p9l$1@trimpas.omnitel.net... > o kas su tuom actu blogai? > jeigu shvieziu ner tai suaina kas poranka pasitaiko ;) > > > Bent jau as,tai ziemai konservuotu grybu su actu,termiskai neapdoroju.O > tokie grybai kaip marinuoti baravykai,kaip man,tai labiausiai tinka arba > be nieko arba su grietine ir cibuliais kaip zakuse prie snapso! > >