ai kad jau sumaniau tai ir as parasysiu:) labai jega keptas suris. imamas zanavyku suris (butent zanavyku, su kitais nesigauna). ta visa suri pjaunam sakykim i keturias dalis. viena dali dedam i folga. prie surio pridedam visokiu darzoviu: cesnako skiltele, svoguno ketvirtis, paprika, kalafijoras, cukinija, pievagrybis ir siaip kas i galva sauna. vienzo, pagal skoni...uzpilam slakeli aliejaus, pabarstom pageidaujamu prieskoniu...visa tai suvyniojam i dviguba folga. uzkasam i karstus pelenus. kepam apie 10-15min. skanuuuu....:) ale jauciu nieko naujo nepapasakojau :)) "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:gugk9e$3cd$1@trimpas.omnitel.net... > nu vat pasiulysiu, gal kas dar nebandete, skonis labai idomus, o beto turi > dideli privaluma -- nes shashlykas! :) > > Paimi pievagybi, nupjauni koteli, truputi ji isskobiant, idedi ten melyno > pelesinio surio gabaleli, visa tai apjuosi plona shonines juostele ir > persmeigi smeigtuku kad viskas laikytusi. Dedi situos paruostus grybukus > ant groteliu ir pakepini kol shonine grazhiai apskrunda - vualiaaa! - > patiekalas paruostas. > Labai tinka kaip uzskandele prie tauriu gerimu.. > > Skanaus