suvyniotos su kitom darzovem lygiai taip pat kaip ir pirmoji :) "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:guivki$r9t$1@trimpas.omnitel.net... > hmm..o kur kitos trys dalys? :) > "gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message > news:gui9jb$c81$1@trimpas.omnitel.net... >> ai kad jau sumaniau tai ir as parasysiu:) >> >> labai jega keptas suris. imamas zanavyku suris (butent zanavyku, su >> kitais nesigauna). >> ta visa suri pjaunam sakykim i keturias dalis. viena dali dedam i folga. >> prie surio pridedam >> visokiu darzoviu: cesnako skiltele, svoguno ketvirtis, paprika, >> kalafijoras, cukinija, pievagrybis >> ir siaip kas i galva sauna. vienzo, pagal skoni...uzpilam slakeli >> aliejaus, pabarstom pageidaujamu >> prieskoniu...visa tai suvyniojam i dviguba folga. uzkasam i karstus >> pelenus. kepam apie 10-15min. >> >> skanuuuu....:) ale jauciu nieko naujo nepapasakojau :)) >> >> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:gugk9e$3cd$1@trimpas.omnitel.net... >>> nu vat pasiulysiu, gal kas dar nebandete, skonis labai idomus, o beto >>> turi dideli privaluma -- nes shashlykas! :) >>> >>> Paimi pievagybi, nupjauni koteli, truputi ji isskobiant, idedi ten >>> melyno pelesinio surio gabaleli, visa tai apjuosi plona shonines >>> juostele ir persmeigi smeigtuku kad viskas laikytusi. Dedi situos >>> paruostus grybukus ant groteliu ir pakepini kol shonine grazhiai >>> apskrunda - vualiaaa! - patiekalas paruostas. >>> Labai tinka kaip uzskandele prie tauriu gerimu.. >>> >>> Skanaus >> >> >