hmm..o kur kitos trys dalys? :) "gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message news:gui9jb$c81$1@trimpas.omnitel.net... > ai kad jau sumaniau tai ir as parasysiu:) > > labai jega keptas suris. imamas zanavyku suris (butent zanavyku, su kitais > nesigauna). > ta visa suri pjaunam sakykim i keturias dalis. viena dali dedam i folga. > prie surio pridedam > visokiu darzoviu: cesnako skiltele, svoguno ketvirtis, paprika, > kalafijoras, cukinija, pievagrybis > ir siaip kas i galva sauna. vienzo, pagal skoni...uzpilam slakeli > aliejaus, pabarstom pageidaujamu > prieskoniu...visa tai suvyniojam i dviguba folga. uzkasam i karstus > pelenus. kepam apie 10-15min. > > skanuuuu....:) ale jauciu nieko naujo nepapasakojau :)) > > "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:gugk9e$3cd$1@trimpas.omnitel.net... >> nu vat pasiulysiu, gal kas dar nebandete, skonis labai idomus, o beto >> turi dideli privaluma -- nes shashlykas! :) >> >> Paimi pievagybi, nupjauni koteli, truputi ji isskobiant, idedi ten melyno >> pelesinio surio gabaleli, visa tai apjuosi plona shonines juostele ir >> persmeigi smeigtuku kad viskas laikytusi. Dedi situos paruostus grybukus >> ant groteliu ir pakepini kol shonine grazhiai apskrunda - vualiaaa! - >> patiekalas paruostas. >> Labai tinka kaip uzskandele prie tauriu gerimu.. >> >> Skanaus > >