Tema: Re: Q: Keptuve grilis
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-05-18 09:45:33
turetu gedos ju marketingistai:
"Naujausiai atlikti tyrimai parodė, jog maisto ruošimui yra sveikiau naudoti
ketaus (špižines) keptuves bei puodus nei kitų paviršių indus. Ketaus indų
naudojimas ypač naudingas žmonėms, turintiems žemą geležies kiekį kraujyje
bei sergantiems mažakraujyste. "
tai vat ydomu perkieklaiko ishsinaudos tas naudingasis ketus ish tu indu?
;-)
"SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message
news:mn.92407d95507037b8.0@gmail.com...
> Skiriasi. Jo visiškai kitokia paskirtis. Aš vartoju tokią :
>
> http://pigu.lt/prekes_namams/virtuves_reikmenys/keptuves/keptuve_grilis_skeppshult_29_t?id=205886
>
> Tinka kepti lašišai, steikui, jūros gėrybėms. Savaime aišku viskas be
> riebalo.
>
> Dar ją vietoj duonos skrudintuvės sėkmingai naudoju.
>
> Maistas skiriasi, nes yra kepamas "sausai" visą sultingumą užrakinant
> viduje. Svarbiausia prieš kažką kepant gerai gerai nusausinti produktą.
>
>
> M.
>
>
>> Uzmaciau stai toki dalyka:
>> http://pigu.lt/prekes_namams/virtuves_reikmenys/keptuves/grilio_keptuve_tefal_h10540?id=206129
>>
>> ar maistas gaminamas tokioje keptuveje kazkuom skiriasi nuo gaminamo
>> paprastoje keptuveje lygiu pavirsiumi?
>
>