"zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message news:gvk3fa$sod$4@trimpas.omnitel.net... > tiesa, buvau diena nevalges, o "akomponavo" shamui silta ciabata su > smetonishku sviestu bei chablis, tai gal ir del to :) > > bet man tikrai patiko, nors karshtai rukyta shama reikia pripazinti > valgiau pirma karta gyvenime Sakykime,kad as dar labai abejoju ar tai musiskasis samas del jo mesos strukturos ir jos spalvos,bet tai ne taip svarbu,nes sitokios asociacijos man kyla kaip zvejojanciam asmeniui.O visi kiti itarimai man kyla todel,kad pats jau begale metu rukau savo apties sugauta zuvi ir isivaizduoju koks jos skonis turi buti! Mane is viso sito Vynotekos rukytu zuvu asortimento,labiausiai ir nemaloniai nustebino,kad tiek samas,tiek ungurys,tiek upetakis buvo identiskai vieno skonio.O tai jau leidzia daryt prielaida apie tai,kad visos sitos zuvys buvo apdorotos vienu prearatu,kuris suvienodino skoni :( Su lygiai tokia pat beda as susiduriau pernai Palangoje,kada pirkau ivairiu rusiu rukytos zuvies is kilnojamo kioskelio,stovejusio prie buvusio "okeano" - tiek karsis,tiek eserys,tiek lasisa,tiek menke visi buvo vienodai neskanus. O kas baisiausia,kad nebuvo imanoma atskirt ar tai saltas ar karstas rukymas,del ko dar syk darau prielaida,kad Vynotekoje parduodamos zuvys,nera rukytos,o yra kitaip termiskai apdorotos.Klausimas kaip? :(