šalto rūkymo bute nepasidarysi, per tas reikalingas 4-8 val. žuviai išrūkyti gaisrinė kokius penkis kartus atvažiuos. Karšto - laisvai. Naudoju tokia: http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?productID=209 pjuvenų reikia dviejų šaukštu kurios susmilksta pilnai ir ramiai sulenda į gartraukį. Ant dujinės, 15 min ir žuvis paruošta. M. > news:gvo7k6$k5t$1@trimpas.omnitel.net... >> As mėsos tiek nesudeginu, kad dūmai iš jos pradėtų eit :) Tu ką nematęs >> smilkstančio ir rūkstančio medžio štoli? Tu gal namie dar ir laužą kūreni? >> Kad gartraukis ištrauktų visus dūmus aš kotais labai abejojų. > > As pats taip nesiruosiu eksperimentuot su savo orkaite,bet esu mates tokiu > budu isrukyta zuvi pas viena garsu Lietuvos zveja.Tai todel ir pasakiau,kad > tai yra imanoma.