naudoja tikriausiai kazka is sios serijos http://www.sorenpina.lt/?p=14 "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:gvl5dj$jed$1@trimpas.omnitel.net... > > "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message > news:gvk3fa$sod$4@trimpas.omnitel.net... >> tiesa, buvau diena nevalges, o "akomponavo" shamui silta ciabata su >> smetonishku sviestu bei chablis, tai gal ir del to :) >> >> bet man tikrai patiko, nors karshtai rukyta shama reikia pripazinti >> valgiau pirma karta gyvenime > > Sakykime,kad as dar labai abejoju ar tai musiskasis samas del jo mesos > strukturos ir jos spalvos,bet tai ne taip svarbu,nes sitokios asociacijos > man kyla kaip zvejojanciam asmeniui.O visi kiti itarimai man kyla > todel,kad pats jau begale metu rukau savo apties sugauta zuvi ir > isivaizduoju koks jos skonis turi buti! > Mane is viso sito Vynotekos rukytu zuvu asortimento,labiausiai ir > nemaloniai nustebino,kad tiek samas,tiek ungurys,tiek upetakis buvo > identiskai vieno skonio.O tai jau leidzia daryt prielaida apie tai,kad > visos sitos zuvys buvo apdorotos vienu prearatu,kuris suvienodino skoni :( > Su lygiai tokia pat beda as susiduriau pernai Palangoje,kada pirkau > ivairiu rusiu rukytos zuvies is kilnojamo kioskelio,stovejusio prie > buvusio "okeano" - tiek karsis,tiek eserys,tiek lasisa,tiek menke visi > buvo vienodai neskanus. > O kas baisiausia,kad nebuvo imanoma atskirt ar tai saltas ar karstas > rukymas,del ko dar syk darau prielaida,kad Vynotekoje parduodamos > zuvys,nera rukytos,o yra kitaip termiskai apdorotos.Klausimas kaip? :( >