turiu keletą tarybinių laikų emaliuotų špižinių baltarusiškų puodų. jokių trupėjimų. kad svyla tai tiesa. klausimas ar neemaliuotas nesvils? "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:h02eba$uuq$1@trimpas.omnitel.net... > technologiniu niuansu maisto gamybai negaliu nurodyt. Gal kitaip paskirsto > siluma, bet is patirties sakyciau labiau svyla. Plius ant spiziaus emale > labai laikinas dalykas. Arba rytu kaimynams truksta gebejimu tinkamai > emaliuot, arba storasienis metalas juda daugiau nei emale. Baltarusiski > spiziniai puodai krosniai emale po keliu virimu pradejo trupint. > > "UmR" <linrdn@linrdn.com> wrote in message > news:h02dvg$ud4$1@trimpas.omnitel.net... >>> gauti dangty. Ir jokiu budu nesusigundyk pirkti emaliuoto kazano! >>> >> >> bet kažkaip nieks nepaaiškina, kuom tas emaliuotas blogai? > >