Tema: Re: Kazanas (špižinis laužo puodas)
Autorius: UmR
Data: 2009-06-02 15:16:45
turiu keletą tarybinių laikų emaliuotų špižinių baltarusiškų puodų. jokių 
trupėjimų.
kad svyla tai tiesa. klausimas ar neemaliuotas nesvils?

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:h02eba$uuq$1@trimpas.omnitel.net...
> technologiniu niuansu maisto gamybai negaliu nurodyt. Gal kitaip paskirsto 
> siluma, bet is patirties sakyciau labiau svyla. Plius ant spiziaus emale 
> labai laikinas dalykas. Arba rytu kaimynams truksta gebejimu tinkamai 
> emaliuot, arba storasienis metalas juda daugiau nei emale. Baltarusiski 
> spiziniai puodai krosniai emale po keliu virimu pradejo trupint.
>
> "UmR" <linrdn@linrdn.com> wrote in message 
> news:h02dvg$ud4$1@trimpas.omnitel.net...
>>> gauti dangty. Ir jokiu budu nesusigundyk pirkti emaliuoto kazano!
>>>
>>
>> bet kažkaip nieks nepaaiškina, kuom tas emaliuotas blogai?
>
>