Gal butu galima suzinot guliassriubes recepta? :) "Jurga" <jurgita@prigavau.lt> wrote in message news:h0542h$6du$1@trimpas.omnitel.net... > Būtent, pas tėvus yra du špižiniai su emaliuotu vidum puodai, kurie > nuolatos naudojami ant laužo (plovas, žuvienė, guliašsriubė), puodams jau > daugybė metų ir emalė laikosi normaliai, aš pati turiu špižinį puodą visą > emaliuotą gal jau kokie 5 metai (pirktas gariūnuose iš baltarusų) - tfu > tfu tfu, kol kas jokių emalės trupėjimų, nors naudojamas gana dažnai, > tiesa, naudojamas ne ant laužo. :) Čia, matyt, laimės dalykas, ant kokios > kokybės užtaikysi. > > oxaz@ten.lt> wrote in message news:h033gq$4vv$1@trimpas.omnitel.net... >> Turiu spizine antine emaliuota (beveik kaip nauja jei neskaityt keletos >> apdauzytu vietu is isores), kuria padovanojo per sias velykas bobute >> (dabar >> jai 78metai), sake dar atsimena kaip jos mama anti kaime joje kepdavo :). >> Matyt tik siais laikais kas tai nelabai gerai su tuo emaliu :). >