Tema: Re: pamastymas apie minkstus patiekalus ant grilio
Autorius: ALORA
Data: 2009-07-14 11:13:16
nugi varškėčių receptas, būtinai su kiaušu ir miltų daugiau, arba mirkytos 
bandelės įmaišyti. Pailgą dešrelę suformuoji ant medinio iešmo (ilgo), dedi 
ant grotelių. Valgoma nuo pagaliuko, kaip ledai, pasidažant į jogurtą arba 
uogienę. Kiek laiko kepti, čia jau eksperimento reikalas, po pirmo karto 
žinosi niuansus :) Žodžiu, visos žarijos, likusios nuo šašlo, buvo pradžiai 
sušluojamos į vieną vietą (apkepimui), po to paskleidžiamos. Fintas - tešla 
turi būti kietoka, grotelės gerai įkaitusios, (galima pateplioti aliejumi), 
tada nelips. Bet iš lietuviškos varškės arba varškės sūrio išeina labai 
gerai. Mes vaikams darydavom iš pradžių faršo kukulį ant iešmelio ("mėsytės 
ledai"), o desertui varškėtį ("varškytės ledai")

"tds" <no@email.com> wrote in message 
news:h3hcvd$v3a$1@trimpas.omnitel.net...
> varskeciai kepti ant iesmo? chm, galima recepta? savaitgali bus isbandyta 
> :)