"Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message news:h3hm6l$c17$1@trimpas.omnitel.net... > jurgis rašė: >> Sveiki, >> Savaitgaliui ketinu marinuoti ir kepti daug saslyko. Tik va beda - teks vaisinti viena vyresnio zmogu kuriam ant dienu sugedo dantu protezai. >> >> Gal galit parekomenduoti ka galima iskepti grilyje, bet butu minkstas, arba mazais gabaliukais? Zuvis aisku iseitis, bet zinau kad nelabai megsta zuvi. > > Nagi tas pats šašlykas. Nusipirk turguje geros kiaulienos sprandinės. > Supjaustyk, prieskoniai (mano šašlyko mėgstamiausi chmeli suneli) + daug > svogūno. Jokių actų ir kitokių rūgščių. Palik nakčiai arba iš pat ryto > visą tą padaryk. Sūdyk prieš pat kepimą. Kepdamas iešmus vartyk nuolat. > Neperkepk. Tokį šašlyką ir bedantis sukramtys. > > -- > Edvinas Aš neseniai pastebėjau, kad daugelis tiesiog nebemoka kepti. Apdegina iki angliukų, o viduje mėsa lieka žalia, kieta. Nežino, kad kepimui reikia tik žarijų, o ne liepsnos.