Tema: Re: pamastymas apie minkstus patiekalus ant grilio
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-07-14 23:57:25

"Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message 
news:h3hm6l$c17$1@trimpas.omnitel.net...
> jurgis rašė:
>> Sveiki,
>> Savaitgaliui ketinu marinuoti ir kepti daug saslyko. Tik va beda - teks 
>> vaisinti viena vyresnio zmogu kuriam ant dienu sugedo dantu protezai.
>>
>> Gal galit parekomenduoti ka galima iskepti grilyje, bet butu minkstas, 
>> arba mazais gabaliukais? Zuvis aisku iseitis, bet zinau kad nelabai 
>> megsta zuvi.
>
> Nagi tas pats šašlykas. Nusipirk turguje geros kiaulienos sprandinės. 
> Supjaustyk, prieskoniai (mano šašlyko mėgstamiausi chmeli suneli) + daug 
> svogūno. Jokių actų ir kitokių rūgščių. Palik nakčiai arba iš pat ryto

jio, svuogunuose jokiu rugshciu nerasta..

ps o ishtikro tai labai koshernas, teisingas variantas ;)

> visą tą padaryk. Sūdyk prieš pat kepimą. Kepdamas iešmus vartyk nuolat. 
> Neperkepk. Tokį šašlyką ir bedantis sukramtys.
>
> -- 
> Edvinas