Tema: Re: pamastymas apie minkstus patiekalus ant grilio
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-07-14 23:57:25
"Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message
news:h3hm6l$c17$1@trimpas.omnitel.net...
> jurgis rašė:
>> Sveiki,
>> Savaitgaliui ketinu marinuoti ir kepti daug saslyko. Tik va beda - teks
>> vaisinti viena vyresnio zmogu kuriam ant dienu sugedo dantu protezai.
>>
>> Gal galit parekomenduoti ka galima iskepti grilyje, bet butu minkstas,
>> arba mazais gabaliukais? Zuvis aisku iseitis, bet zinau kad nelabai
>> megsta zuvi.
>
> Nagi tas pats šašlykas. Nusipirk turguje geros kiaulienos sprandinės.
> Supjaustyk, prieskoniai (mano šašlyko mėgstamiausi chmeli suneli) + daug
> svogūno. Jokių actų ir kitokių rūgščių. Palik nakčiai arba iš pat ryto
jio, svuogunuose jokiu rugshciu nerasta..
ps o ishtikro tai labai koshernas, teisingas variantas ;)
> visą tą padaryk. Sūdyk prieš pat kepimą. Kepdamas iešmus vartyk nuolat.
> Neperkepk. Tokį šašlyką ir bedantis sukramtys.
>
> --
> Edvinas