"Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:h4md3t$9e5$1@trimpas.omnitel.net... > Bet anksciau darydavo naminius vynus, uzrugsta sekmingai be jokiu priedu. As vynus pats gaminu bene nuo 86 metu,o dar anksciau juos padedadvau daryt mociutei ir beveik niekad nieko nededavome papildomai.Isrugdavo puikiai ,bet viena syki Lenkijoje man i akis papuole sukulturintos vyno mieles ir "maistas" joms.Pardavejai paporino,kad skirtingai pavadintos mieles,vynui suteiks skirtinga aromata + vynas gerokai geriau ir teisingiau rugsta - buna gerokai skaidresnis .Pabandziau ir tikrai gavosi ypatingai geri vynai.Kas be ko,dar ir dabar rusyje yra 88 metu g-bos vyno,tik jis yra labai stiprus :) Veliau nebeturejau tu mieliu ir dariau tradiciskai.O siemet vel Lenkijoje gavau kelis pakelius sitokiu mieliu. Tai vel bandysiu eksperimentuoti - vienu metu statau 2 indus su vienodu kiekiu uogu ir cukraus,bet i vienus desiu mieles ,o kitus -nedesiu.Jau rudeniop bus matyt rezultatas.