Tema: Vištiena
Autorius: KoronaLapinas
Data: 2020-05-19 10:04:43
Žodžiu, gal ir negurmaniškai, bet apie maistą.

Nusibodo prišpricuota želatininio skysčio vištiena. Nieko normaliai neina 
pagamint.
Praeitą kartą gaminau čkmeruli. Tai tiesiog kepta vištiena 
grietinėlės-česnako padaže.
Apkepi keptuvėje iš abiejų pusių ir patroškini orkaitėje padaže.

OK. Stebuklo nesitikėjau, jau kepant keptuvėje pilna skysčio, chuj s nim, 
pripratęs. Galvojau, kad toliau bus normaliai.

Pašaunu į orkaitę ir finale gaunu vietoj grietinėlės padažo kažkokią 
chujnią. Skonio nesugadino, bet estetiškai į grietinėlės padažą nebepanašu.

Klausimas: ar yra pirkti vištienos, kuri nebūtų dirbtinai "pagerinta"?
Pas babytę kaime nesiūlykit, neturiu tokių pažįstamų. Gal kokie gamybininkai 
mažiau prileidžia šlamšto negu kiti? Nes viršūnė šlamšto yra "Kekava", 
"Nematekas" lyg ir geriau, bet vis tiek pilna to "vandens".

Paprastai mėsą perku bazės turguj (Kaunas), bet ten irgi nėra normalios 
vištienos.