Receptas ne mano, bet jau kuris laikas propaguoju ir noriu pasidalinti. Malta jautiena 1,6 kg 2 arbatiniai šaukšteliai druskos pipirų malu iš akies ant viršaus, tai bbž kiek NEINZ salsa chili kečiupiuko ~100ml. (kitą kartą nedėsiu) 4 valgomuosius šaukštus Santa Maria Hot Pepper Sauce Svarbiausia pripjaustyt Jalapeno pipirų nudoju Anira, ką gaunu IKI. Smulkiai, pabrėžiu: smulkiai prismulkinam jalapeno. Akščiau rašytam kiekiui - dvi saujos mažai. Geriau - trys. O realiai pagal skonį, žalią jautieną ragaujam ir sprendžiam. Jei pripjaustysit per stambiai - nesigaus sklandžiai išspausti dešrelių. Iš gauto mišinio formuojam dešreles. Aš naudoju konditerinį švirkštą su 12mm antgaliu. Bandžiau Čumako kečiupo maišelį su jo angaliu, nu nelabai. stringa, veliasi: skausmas ir kančia. Po daugelio bandymų 10-12mm pats tas. Spaudžiam dešreles ant orkaitės grotelių užtiestų kepimo popieriumi: grotelės nurodo kryptį ir viskas gaunas liuks. Jeigu išsikraipo, iki vytinimo pataisome rankomis. Nu ir po to etapas, kur nieko daryti nereikia: džioviname orkaitėje 50-80 temperatūroje ~8 valandas (jei 12mm dešrelės). Pbaigai: labai patiko "nekaltas pasakymas" darykit daug. Realiai.