tai cia is esmes biltongas arba jerky gaunasi. jei teisingus prieskonius parenki. -- t. "shadow" <shadow.arth@yahoo.com> wrote in message news:rs1thn$lu7$1@news.omnitel.net... > > "tranzoo" > wrote in message> permynkej, jei reikejo ilgai dziovint. > > -sikart ne tas atvejis kai galima spelioti/diskutuoti apie > technologines subtilybes ar kabinetis del terminologijos. > Iprastai mesa malu pats, taciau sikart eksperimento delei bei noredamas > sutaupyti laiko, pirkau malta. Jau rinkdamasis mateu, jog mesa > akivaizdziai riebesne nei turetu buti, bet tuo metu rimi nebuvo kito > pasirinkimo. Proceso metu tai dar labiau isryskejo. O kai po tokio ilgo > dziovinimo 'desreles' prarado puse savo apimties, taciau varvejo > riebalai - ieskot slieku nera prasmes. > Beje, kaip tik vakar lidle maciau malta liesa jautiena. > Bet visa tai praeitis... Kilo kita mintis: supaprastinti procesa iki > minimumo. Ty mesa prieskoniuoti ('pamarinuoti'), pjaustyti plonomis > juostelemis ir tada dziovinti/vytinti. Kitaip sakant atsisakyti terlioniu > ir gauti kazka tipo 'mini basturma'