nereik mesos palikt per nakti pailset, kad pasimarinuotu? -- t. "Lapinas" <vkh710@gmail.com> wrote in message news:rrlgke$ji2$1@news.omnitel.net... > Receptas ne mano, bet jau kuris laikas propaguoju ir noriu pasidalinti. > > Malta jautiena 1,6 kg > 2 arbatiniai sauksteliai druskos > pipiru malu is akies ant virsaus, tai bbz kiek > NEINZ salsa chili keciupiuko ~100ml. (kita karta nedesiu) > 4 valgomuosius saukstus Santa Maria Hot Pepper Sauce > > Svarbiausia pripjaustyt Jalapeno pipiru > nudoju Anira, ka gaunu IKI. > > Smulkiai, pabreziu: smulkiai prismulkinam jalapeno. Aksciau rasytam > kiekiui - dvi saujos mazai. Geriau - trys. > O realiai pagal skoni, zalia jautiena ragaujam ir sprendziam. Jei > pripjaustysit per stambiai - nesigaus sklandziai isspausti desreliu. > > Is gauto misinio formuojam desreles. > > As naudoju konditerini svirksta su 12mm antgaliu. Bandziau Cumako keciupo > maiseli su jo angaliu, nu nelabai. stringa, veliasi: skausmas ir kancia. > Po daugelio bandymu 10-12mm pats tas. > > Spaudziam desreles ant orkaites groteliu uztiestu kepimo popieriumi: > groteles nurodo krypti ir viskas gaunas liuks. Jeigu issikraipo, iki > vytinimo pataisome rankomis. > > Nu ir po to etapas, kur nieko daryti nereikia: > dzioviname orkaiteje 50-80 temperaturoje ~8 valandas (jei 12mm desreles). > > Pbaigai: labai patiko "nekaltas pasakymas" darykit daug. > Realiai. > > >