permynkej, jei reikejo ilgai dziovint. On 12/23/2020 09:31, shadow wrote: > "Lapinas"> wrote in message> Receptas ne mano, bet jau kuris laikas > propaguoju ir noriu pasidalinti. > > -pastebejimai: > Farsa geriau susimalti paciam is liesesnes jautienos. Bo pirktiniame > tiek kazi ko primaisyta (bent jau man taip nepasiseke), kad vytinti teko > 10 val (70°) ir po to dar 2val prie 80°. 'Desreles' buvo spaudziamos per > 10mm kond antgali, gavosi apie 12-13mm storio. > Jelapenus (imaisiau truputi cili) geriau smulkinti blenderiu - tolygiau > issimaiso bei zymiai palengvina isspaudimo procesa. Malant mesa, > paprasciau sumalti kartu. > Dziovinti/vytinti praviroje orkaiteje > Cia asmeniniai pastebejimai, pritaikymas pagal save. Kiti galbut > atras kitu 'patobulinimu'. >