On 2020-05-19 10:04, KoronaLapinas wrote: > Žodžiu, gal ir negurmaniškai, bet apie maistą. > > Nusibodo prišpricuota želatininio skysčio vištiena. Nieko normaliai > neina pagamint. > Praeitą kartą gaminau čkmeruli. Tai tiesiog kepta vištiena > grietinėlės-česnako padaže. > Apkepi keptuvėje iš abiejų pusių ir patroškini orkaitėje padaže. > > OK. Stebuklo nesitikėjau, jau kepant keptuvėje pilna skysčio, chuj s > nim, pripratęs. Galvojau, kad toliau bus normaliai. > > Pašaunu į orkaitę ir finale gaunu vietoj grietinėlės padažo kažkokią > chujnią. Skonio nesugadino, bet estetiškai į grietinėlės padažą nebepanašu. > > Klausimas: ar yra pirkti vištienos, kuri nebūtų dirbtinai "pagerinta"? > Pas babytę kaime nesiūlykit, neturiu tokių pažįstamų. Gal kokie > gamybininkai mažiau prileidžia šlamšto negu kiti? Nes viršūnė šlamšto > yra "Kekava", "Nematekas" lyg ir geriau, bet vis tiek pilna to "vandens". > > Paprastai mėsą perku bazės turguj (Kaunas), bet ten irgi nėra normalios > vištienos. Gal šitas tiks https://ilzenbergas.lt/kontaktai ? Ten parduotuvių adresai žemiau... Saulius