Tema: Re: Bandito interviu
Autorius: Gintas
Data: 2015-02-01 18:19:59
Tad, ka tas gerbiamas Ukrainos generolas sako? Ner Ukrainoje rusu armijos?
9.01.2015 Viktor Muzhenko: "To date, we have only the involvement of some members of the Armed Forces of the Russian Federation, Russian citizens as part of illegal armed groups in the fighting. Military operations do not carry out against the regular Russian army. We have enough forces to inflict a final defeat illegal armed formation".
https://www.youtube.com/watch?v=b3nL4i914m0

"Piktuolis" <piktuolis@giemail.com> schrieb im Newsbeitrag news:malcs6$40p$1@trimpas.omnitel.net...
> Kokio atsakymo galima tikėtis iš debilo, kuris Krymo aneksiją prilygina 
> Lietuvos nepriklausomybės paskelbimui ir Europos valstybių, kurios gaudo 
> islamistus, kad jie neišvažiuotų kariaut - su Rusija, kuri pati 
> organizuoja samdinių armiją.
> 
> On 2015-02-01 16:08, Tomas wrote:
>>
>> "Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> wrote in message news:malarp$32j$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kurstai neapykanta ES valstybiu pilieciu atzvilgiu? Anglijos, Prancuzijos piliecius vadinai maurais ir siulai juos deginti ant lauzo, nes pateisini tuos, kurie taip dare seniau?
>>
>> Kur tu radai siulyma?
>>>
>>> As tebetvirtinu, kad centrine valdzia privalo investuoti i VISUS valstybes regionus. Tad nieko keisto, jei Maskva investuoja i Grozna, o Vilnius i Klaipeda.
>>
>> Neatsakei i klausima.
>>>
>>> Del video: karas ziaurus. Labai ziaurus. Taciau faktai rodo, kad kad nepaisant to, ka vokieciai isdarinejo II Pasaulinio metu Lietuvoje-jie dabar musu sajungininkai?
>>
>> Video ne apie kazkokius kazkada buvusius vermachto karius ar teutonu ordina, o apie R.Kadyrova, ta pati, kuris dabar sveikas, gyvas, shypsosi ir yra gaves "Rusijos Didvyrio" apdovanojima ish Putino ranku, t.y. auksciausia valstybes apdovanojima. Ir turbut nebloga pensija gaus ish rusu mokesciu moketoju, kaip manai?
>>>
>