Kam intensyvint rukytos desros skoni? Manau be to E621 nepirktume desros pagamintos is maltu kremzliu, odu ir zarnu. O va E621 iberia ir toks skonis ir aromatas pasklinda, geresnis nei geriausios mesos. Biznis yra biznis. Px pirkeju sveikata. Iskart nemirs, iki pencijos pritemps, o veliau nesvarbu, pencininkai ir taip desru neiperka :) On 2010-08-02 8:05, Toxis@ze_yvil_place wrote: > todel kad jis suintensyvina skoni - klausimas idomus - o kodel gamintojai taip megsta konservantus? todel kad jie igalina produkta pardavinet ilgiau ir platesneje "geografijoje"... > ar tu zhinai paslaptingesne, juodaja shio klausimo puse - nes jie nori nuzhudyt mus visus ir valdyt musu smegenis? > "Vinetu"<nekenciu@spamo.nax> wrote in message news:i2ve4p$uhb$1@trimpas.omnitel.net... >> Kaip manai kodel gamintojai taip megsta E621 ? >> :) >> >>