> shita, o gal galima kokiu nors linku i blind testus shito teiginio - ar bent kazhkokius respektabilius shaltinius - gal baigiam vemt i eteri mitus pristatydami juos kaip didzhaiusia tiesa? deja, neduosiu saltinio (tokius dalykus pamirstu labai greitai), bet lygtais ideja tokia, jog gerai paruostas maistas is kokybisku ingridientu nedaug tepakeicia skoni nuo skonio stiprikliu, taciau kuomet naudojami maziau kokybiski (tarkim, pasene) ingridientai, efektas gali buti stipresnis. nors gal tai irgi mitas.. labai profaniskai speju, kad dazniausiai gamintojai gamina daugiau-maziau normalu maista, taciau nenori rizikuoti ir nemato motyvacijos nusileisti konkurencineje kovoje, nors imanoma, jog dalis (manau, mazoji) gamintoju taip tiesiog bando uztusuoti prasta produktu kokybe.. beje, kitas pusiau patikimas mitas skelbia, kad Lietuvoje pagrindiniai stiprikliu pirkejai viesojo maitinimo sektoriuje yra kinieciu restoranai :)