Maciau pries kokius metus kazkokia vokieciu laida, ten kaip tik rode apie mesos atsildyma. Paeme pirma karta uzsaldyta mesa, ir ziurejo kiek yra bakteriju. Daug nebuvo. Tada 2 valandom (jei gerai atsimenu) ja paliko kambario temperaturoj, kad atsiltu. Ir tada jau bakteriju buvo daug, tipo mesa buvo netinkama vartojimui. Kiek tame tiesos - nezinau "ALORA" wrote in message news:l62ce8$ebj$1@trimpas.omnitel.net... nutaikad instrukcijoje būtent grėsmė ir nurodoma - atšilusioje mėsoje -jeigu nežinoma, kiek laiko ji buvo atšilusi- gali netyčiom įsiveisti piktų bakterijų žudikių, kurios paskui užšąla, atšyla ir toliau gyvena mūsyse, griaudamos mūsų sveikatą ir trikdydamos aurą. Kodėl to negali būti pirmąkart užšaldomoje mėsoje, instrukcija nenurodo "Dream-Colored Bunny" wrote in message news:l62a1b$bet$1@trimpas.omnitel.net... Kai šaldai mėsa ji praranda dregmė. Jei ji šaldoma netinkamai, tai ji gali būti iš vis nevalgoma. Pavojaus sveikatai tai neturėtų sukelti, nebent ji buvo atšildyta ir/ar atšildyta laikoma neteisingai (kambario temperatūroje). -- =^_^=