kiekis yra svarbus, bet nelabai. Svarbiausia yra bakterijų tipai, jų pusiausvyra ir ypač svarbu - žarnyno būsena "ejs" wrote in message news:l63kjl$fmf$1@trimpas.omnitel.net... 2013.11.14 13:33, ALORA rašė: > nutaikad instrukcijoje būtent grėsmė ir nurodoma - atšilusioje mėsoje > -jeigu nežinoma, kiek laiko ji buvo atšilusi- gali netyčiom įsiveisti > piktų bakterijų žudikių, kurios paskui užšąla, atšyla ir toliau gyvena > mūsyse, griaudamos mūsų sveikatą ir trikdydamos aurą. > Kodėl to negali būti pirmąkart užšaldomoje mėsoje, instrukcija nenurodo Greičiausiai jų yra, bet dar priimtinais kiekiais. Leidus joms kiek pasidauginti, tam tikrų bakterijų ar jų toksinų kiekis gali būti nepriimtinas net ir tinkamai termiškai apdorojus - kad ir pvz botulinum. -- ejs