negaliu pasakyti nieko apibendrinto, kas ir kur yra dedama, kas ne. Makdonaldiško maisto ypatybė - JIS VISUR VIENODAS. Tai neįmanoma, naudojant natūralius produktus. Makdonalduose viską gamina iš pakelių - t.y., tik pašildo. iš kur atkeliauja pakeliai - tik makdonaldas ir žino. Girdėjau pletkus, kad lietuvos makdonaldai gauna maistą iš lenkijos. Tai reiškia, jie netgi neperka mūsų ūkinykų produktų, o stumdo pigų importą už didelę kainą. Per teliką mačiau, kad makdonaldų netgi patikrinti nelabai eina (išskyrus sanitarines maisto iš pakelių paruošimo sąlygas), nes jie tiesiog idealiai apsisaugoję patentais ir "know how" neskelbiamybe, todėl, kol masiškai nepradės žūti žmonės, jie praktiškai nepajudinami. Mano galva, lietuvoje vagyti brangų makdonadišką š.. yra nesąmonė, bet kiekvieno teisė rinktis. Aš ir sūnui to nedrausdavau, vien tam, kad makdonaldas uždraustu vaisiumi netaptų :) kelis kartus ten valgė, bet kai pasakiau, kad žaisliuką galima pardėj nupirkti ir be tokio "valgymo", tai daugiau ir nereikėjo :) Bet va, važiuodami per Lenkiją, stojam valgyti makdonalde. Nes: tikrai žinai, kad ten yra normalus tulikas ir beibių vystykla tikrai žinai, kad ten kava ne kaip Lenkijoje, o bent jau kaip makdonalde tikrai žinai, kad kažką užsisakęs (o užsisakyti galima parodžius pirštu:) tą ir gausi :) "bullka" <groups.lt@gmail.com> wrote in message news:h29pu6$o4c$1@trimpas.omnitel.net... > Na tai galima pagalvoti, kad restoranuose ar valgyklose tų gliukonautų > nededa? :) Deda pigesnės įstaigos tikrai. > > Todėl, kaip ir rašo Alora - su saiku tas McDolands maistas tikrai > nekenkia.