as gi nesiginciju :))))) Nuo veisles priklauso, bet sakau-per tiek metu per bobutes rankas irgi daug tu veisliu praejo. Itartinai visos jos tiko, o stai as , kokia beatvezciau-vis netinka (didelis gendanciu stiklainiu) Tad darau isvada-gal pirktiniai kokiomis trasomis perserti, gal kaip apdorojimi kokia chemija-nu nesilaiko jie ir viskas. Burtai kazkokie-jau pradejau itarinet, kad bile ka ......nu nesakysiu ka, o tai visai durniumi apsauksit :) P.S.o del marinato-taigi uzsiminiau-visi kiti faktoriai-patalpa, svara, rankos, receptai, komponentai-taigi viskas tas pats budavo, ir tik agurkai prakeiktieji mano , atveztiniai:))))) "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:h2g9q4$k9i$1@trimpas.omnitel.net... > ne, nu daba tai jau palauk ;) mano tėvai seniau agurkus pirko > belekur -pardėse, turguj, iš ūkinykų, pagal visokius ten požymius - > dygliukus, nedygliukus - skirstydavo, kurie tinkami marinuoti ir kokiu būdu > tinkami marinuoti (visi ar pjaustyti). Ir puikiai stovėjo beigi nešaudė tie > agurkai, ir buvo skanūs (kas talkų myte buvęs, gali patvirtinti :) Todėl > svarbu, kaip minėjo chebrytė, veislė. Ir svarbu chemija - tinkamas > marinatas. > > pas many, beje, ir niekad neišaudė. bet aš niekad jų ir nedariau ;) > > "Gintas" <netikras@adresas.lt> wrote in message > news:h2g75c$hio$1@trimpas.omnitel.net... >> ko jus cia uzsiciklinot prie tu agurku? >