2013.07.24 09:08, Kesha rašė: > Kalba ne apie atvirą ugnį, nors nepamaišo, kai kokią papriką ar > baklažaną reikia apsvilinti... > dujų patogumas tas, kad labai greitai ir vaizdžiai gali reguliuoti jos > intensyvumą, įjungti, išjungti, su elektrine labai jau jaučiasi jos > didelis inertiškumas, aišku ir prie to buvau pripratęs, jau žinodavau > kada iš anksto išjungt, kad užtektų karščio iki gamybos pabaigos :) > Be to kai reikia didelio karščio (pvz. kinietiškai virtuvei), tai > elektrinės nelabai ir rasi, o va dujinės yra su dvigubu (dviem eilėm) > degikliu (būtent dėl jo neseniai ir teko pasikeisti seną dujinę). Čia pasakei visišką tiesą. Bet vėlgi tu išimtis daugiau :) Man asmeniškai žymiai patogiau keramikos duodamas "higieniškumas" (tiek pačiai viryklei, tiek puodams), nei kad tam tikrų patiekalų gaminimas.