3 salyklai kai tik atsirado geresi visai neblogai, dabar jau senokai neragavau. O seip klausimas buvo apie "akla degustacija", nes tikrai nera tas lietuviskas alus toks blogas, kaip cia kai kas bando pavaizduoti. Lygiai kaip ir tas giriamas cekiskas ar vokiskas shirpotriebas is Vynotekos po 2 litus nera nieko ypatingo. "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> wrote in message news:h423vj$d91$1@trimpas.omnitel.net... > tau rimtai normaliai geriasi koks nors Kalnapilio "trys salyklai" ar > Utenos "Auksinis"? Nu man tai toks jausmas, kad ten backa nuo alaus > ishplauta ir tas vanduo supilstytas..... > > > -- > Dainius > > > "Velnias" <velnias@pragaras.lt> wrote in message > news:h423oo$d42$1@trimpas.omnitel.net... >> Vat padarius degustacija be etikeciu labai idomu butu paziuret i situ >> visu "alaus egzpertu" rezultatus. >> >> >> "eghem" <as@neturiu.meilo> wrote in message >> news:h41ujt$83p$1@trimpas.omnitel.net... >>> On 2009-07-20 16:55:08 +0300, "ShowmanaZ" <show@takas.lt> said: >>> >>>> tik didžioji dalis lietuvių šventai tiki, ne tik kad >>>> utena/švyturys/kalnapilis/tauras yra alus, bet netgi tiki, kad jis vos >>>> ne >>>> geriausias pasaulyje. Realiai galėtų įvest privalomą žymėjimą, kur >>>> alus, o >>>> kur alaus skonio gėrimas, kaip kad su sviestu. >>> >>> A tai tada koks yra tikras alus? Parekomenduokit koki nors, kur Lietuvoj >>> butu imanoma isigyti. >>> >> >> > >