Savo židinį kūrenu europadėklų atliekomis nes jų pakankamai jų susikaupia, šį rudenį pabandžiau baltarusiškus briketus, tai man nepatiko - pirmas dalykas trupa, susidaro daug pjuvenų. Pjaustyti padėklai daug geriau. Aišku jei nori kūrenti židinį kaip ponas tai naudoji skladytas malkas. "eimaz" <eimaz@nomail.lt> wrote in message news:l2hgfs$1l9$1@trimpas.omnitel.net... > kadangi statybiniai likučiai sukūrenti, euromalkų liko paskutinė 1m3 > paletė, tai mąstau ką imti ždininio pakūrenimui (kūrenamas tikrai retai, > per sezoną max 1m3 malkų). > > skaičius imkim tokius, kad 1m3 beržo su atvežimu gaunasi 150Lt arba 200Lt > džiovintas. > briketai 5-6Lt/10kg pakelis. briketų kaloringumas kaip ir aiškus, > ~4000kcal 1 kg. > > kaip sužinoti 1m3 beržo kaloringumą? ar stipriai permokama su tais > briketais? kas dar su jais blogai? kaminas greičiau kemšasi ir pan?