Tema: Re: "Kurmio" naudojimas gerai ar blogai?
Autorius: cD-r0m
Data: 2016-02-18 18:20:17
Pas mus bėda atvirkštinė - karštas riebaluotas vanduo kriauklės sifone 
pradeda vėsti ir kietėja į vaško konsistencijos masę, kuri kas metus 
beveik aklinai užraukia viską.

On 2016.02.18 10:23, bzik wrote:
> pas mane analogiškai. Atrodytų chemija su karštu vandeniu. Bet gaminam
> daug. Žmona visokias žemes nuo daržovių plauna, tad karts nuo karto
> (valiau prieš 3m.) tenka pravalyt. Kitu metu kurmių ir pan. nepilstau.
>
> "eimaz"  wrote in message news:na1kfv$l4h$1@trimpas.omnitel.net...
>
> pas mane pajungta indaplovė prie kriauklės nuotėkų, girdėjau, kad ji
> plaudama indus gana neblogai pravalo vamzdžius, tad per 6 metus
> nepastebėtos
> joks vandens nubėgimo sulėtėjimas.
>
> "bzik"  wrote in message news:na1dt9$haj$1@trimpas.omnitel.net...
>
> nuolydžiai nuolydžiais, o virtuvės atšaką (5m) per 8m. jau tenka antrą
> kartą
> kapitaliai valyt. Nuolat tenka riebalų + visokios žemės, smulkios maisto
> dalelės. Laike visa tai priauga į kietą sluoksnį, kuris pradeda stabdyt
> srautą ir kažkurioj vietoj susiformuoja kamštis. Kurmiai nepadeda. Valau
> mechaniškai ir praplaunu su aukštu slėgiu.
>
> "Vytas"  wrote in message news:n9suop$bij$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Vamzdzius paklojus su geru nuolydziu, kurmiu paprastai nebereikia.
>
>