kaip supratau indaplovė pajungta į tą pati vamzdį šią bėdą ir išsprendžia. nors turint indaplovę tų riebalų kriauklėje nelabai ir atsiranda. "cD-r0m" wrote in message news:na4r01$21k$1@trimpas.omnitel.net... Pas mus bėda atvirkštinė - karštas riebaluotas vanduo kriauklės sifone pradeda vėsti ir kietėja į vaško konsistencijos masę, kuri kas metus beveik aklinai užraukia viską. On 2016.02.18 10:23, bzik wrote: > pas mane analogiškai. Atrodytų chemija su karštu vandeniu. Bet gaminam > daug. Žmona visokias žemes nuo daržovių plauna, tad karts nuo karto > (valiau prieš 3m.) tenka pravalyt. Kitu metu kurmių ir pan. nepilstau. > > "eimaz" wrote in message news:na1kfv$l4h$1@trimpas.omnitel.net... > > pas mane pajungta indaplovė prie kriauklės nuotėkų, girdėjau, kad ji > plaudama indus gana neblogai pravalo vamzdžius, tad per 6 metus > nepastebėtos > joks vandens nubėgimo sulėtėjimas. > > "bzik" wrote in message news:na1dt9$haj$1@trimpas.omnitel.net... > > nuolydžiai nuolydžiais, o virtuvės atšaką (5m) per 8m. jau tenka antrą > kartą > kapitaliai valyt. Nuolat tenka riebalų + visokios žemės, smulkios maisto > dalelės. Laike visa tai priauga į kietą sluoksnį, kuris pradeda stabdyt > srautą ir kažkurioj vietoj susiformuoja kamštis. Kurmiai nepadeda. Valau > mechaniškai ir praplaunu su aukštu slėgiu. > > "Vytas" wrote in message news:n9suop$bij$1@trimpas.omnitel.net... > > Vamzdzius paklojus su geru nuolydziu, kurmiu paprastai nebereikia. > >