O cia ne nuo fairio tas daros? kazkada turguj girdejau toki ganda On 2016.02.19 08:16, bzik wrote: > kriauklės sifone švaru. Ten pajungta indaplovė ir turbūt viską pravalo. > Bet minėta konsistencija pradeda gamintis toliau. Ją papildo žemės ir > kitoks gėris. Masė tikrai kažkuo primena parafiną - pakankamai kieta, > balsva. > > "cD-r0m" wrote in message news:na4r01$21k$1@trimpas.omnitel.net... > > Pas mus bėda atvirkštinė - karštas riebaluotas vanduo kriauklės sifone > pradeda vėsti ir kietėja į vaško konsistencijos masę, kuri kas metus > beveik aklinai užraukia viską. > > On 2016.02.18 10:23, bzik wrote: >> pas mane analogiškai. Atrodytų chemija su karštu vandeniu. Bet gaminam >> daug. Žmona visokias žemes nuo daržovių plauna, tad karts nuo karto >> (valiau prieš 3m.) tenka pravalyt. Kitu metu kurmių ir pan. nepilstau. >> >> "eimaz" wrote in message news:na1kfv$l4h$1@trimpas.omnitel.net... >> >> pas mane pajungta indaplovė prie kriauklės nuotėkų, girdėjau, kad ji >> plaudama indus gana neblogai pravalo vamzdžius, tad per 6 metus >> nepastebėtos >> joks vandens nubėgimo sulėtėjimas. >> >> "bzik" wrote in message news:na1dt9$haj$1@trimpas.omnitel.net... >> >> nuolydžiai nuolydžiais, o virtuvės atšaką (5m) per 8m. jau tenka antrą >> kartą >> kapitaliai valyt. Nuolat tenka riebalų + visokios žemės, smulkios maisto >> dalelės. Laike visa tai priauga į kietą sluoksnį, kuris pradeda stabdyt >> srautą ir kažkurioj vietoj susiformuoja kamštis. Kurmiai nepadeda. Valau >> mechaniškai ir praplaunu su aukštu slėgiu. >> >> "Vytas" wrote in message news:n9suop$bij$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Vamzdzius paklojus su geru nuolydziu, kurmiu paprastai nebereikia. >> >> >