Tema: Re: "Kurmio" naudojimas gerai ar blogai?
Autorius: Signalizacija
Data: 2016-02-19 12:31:43
O cia ne nuo fairio tas daros? kazkada turguj girdejau toki ganda

On 2016.02.19 08:16, bzik wrote:
> kriauklės sifone švaru. Ten pajungta indaplovė ir turbūt viską pravalo.
> Bet minėta konsistencija pradeda gamintis toliau. Ją papildo žemės ir
> kitoks gėris. Masė tikrai kažkuo primena parafiną - pakankamai kieta,
> balsva.
>
> "cD-r0m"  wrote in message news:na4r01$21k$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Pas mus bėda atvirkštinė - karštas riebaluotas vanduo kriauklės sifone
> pradeda vėsti ir kietėja į vaško konsistencijos masę, kuri kas metus
> beveik aklinai užraukia viską.
>
> On 2016.02.18 10:23, bzik wrote:
>> pas mane analogiškai. Atrodytų chemija su karštu vandeniu. Bet gaminam
>> daug. Žmona visokias žemes nuo daržovių plauna, tad karts nuo karto
>> (valiau prieš 3m.) tenka pravalyt. Kitu metu kurmių ir pan. nepilstau.
>>
>> "eimaz"  wrote in message news:na1kfv$l4h$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> pas mane pajungta indaplovė prie kriauklės nuotėkų, girdėjau, kad ji
>> plaudama indus gana neblogai pravalo vamzdžius, tad per 6 metus
>> nepastebėtos
>> joks vandens nubėgimo sulėtėjimas.
>>
>> "bzik"  wrote in message news:na1dt9$haj$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> nuolydžiai nuolydžiais, o virtuvės atšaką (5m) per 8m. jau tenka antrą
>> kartą
>> kapitaliai valyt. Nuolat tenka riebalų + visokios žemės, smulkios maisto
>> dalelės. Laike visa tai priauga į kietą sluoksnį, kuris pradeda stabdyt
>> srautą ir kažkurioj vietoj susiformuoja kamštis. Kurmiai nepadeda. Valau
>> mechaniškai ir praplaunu su aukštu slėgiu.
>>
>> "Vytas"  wrote in message news:n9suop$bij$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Vamzdzius paklojus su geru nuolydziu, kurmiu paprastai nebereikia.
>>
>>
>