Tema: Re: b?dos ap?iltinimas
Autorius: sharkius
Data: 2016-02-23 14:04:07
Tomas <t@t.lt> Wrote in message:
> 2016-02-23 13:17, bzik ra??:
>> ne, u?duotis padaryt ma?? ?iuolaiki?k? vi?tinyk? iki 10 pauk??i?.
>> Kadangi tam skirt? patalp? n?ra, daromas atskiras namukas. Apie kosmin?
>> kiau?ini? savikain? nediskutuojama :)
> 
> Kaip vartojantis tiek "naminius", tiek fabrikinius kiau?inius pavardinsu 
> + ir - :
> 
> Naminiai kiau?ai:
> + skonis
> + feng?ui
> + visi skirtingo dyd?io ir formos
> - visi skirtingo dyd?io ir formos
> - trynio spalva belekokia
> - ne?var?s, laim? fairy gerai nuima visokius kakalus
> - sunkiau sukontroliuot tinkamumo vartojimui dat?
> 
> Fabrikiniai kiau?iniai (kalbu apie visokius brangesnius, ne optima linija):
> + visi vienodo dyd?io ir formos
> + ?var?s
> + tryniai vienodai gra?iai geltoni
> + lengva sekti tinkamumo vartoti dat?
> - visi vienodo dyd?io ir formos
> - nefeng?ui
> - skonis ma?iau i?reik?tas
> 
> Trumpai kalbant - fabrikini? tikrai nenuvertinu, ypa? jei ? visokius 
> kepinius, 

As ne specas ir kiausiniene aplamai tik karta i menesi valgau, bet
 va vienas pazistamas laiko ant kiemo dafiga "naminiu" vistu, tai
 is jo atseit visus kiausus uz brangiau nei parduotuvej isperka
 "bankuchenam kept", kiek teisybes nzn, bet itariu kepiniam
 skirtumas irgi yra.




ar kokiems dekoratyviems u?kand?iams ir t.t. Bet jei pa?iam 
> valgyti virt? ar kept?, tai naminiai rulz.
> 
> 
> 


-- 


----Android NewsGroup Reader----
http://usenet.sinaapp.com/