Gerus metus vartojam tik naminius kiausinius, tai man skirtumas toks, kad naminiai virti kiausiniai neturi jokio kvapo, tik kiausinio. Pirktiniai - smirdi. Nei tai vaistais, nei tai dar kuo, bet smirdi. Kol paciam nepasake, net demesio nekreipdavau, bet kai viena kart palyginau sviezia namini su ka tik pirktu is prades, nu nafig - nebegaliu pirktiniu valgyt :) O kepiniuose, tai uzteko zmonai blynus su naminiais kiausiniais iskept, pirmas klausmas vaiku buvo - o kodel jie tokie geltoni? :) 2 bzik - geros ventiliacijos tik nepamirsk irengt, nu ir apsaugot nuo kiauniu ir ziurkiu. "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:nahfsu$4lg$1@trimpas.omnitel.net... > 2016-02-23 13:17, bzik rašė: >> ne, užduotis padaryt mažą šiuolaikišką vištinyką iki 10 paukščių. >> Kadangi tam skirtų patalpų nėra, daromas atskiras namukas. Apie kosminę >> kiaušinių savikainą nediskutuojama :) > > Kaip vartojantis tiek "naminius", tiek fabrikinius kiaušinius pavardinsu + > ir - : > > Naminiai kiaušai: > + skonis > + fengšui > + visi skirtingo dydžio ir formos > - visi skirtingo dydžio ir formos > - trynio spalva belekokia > - nešvarūs, laimė fairy gerai nuima visokius kakalus > - sunkiau sukontroliuot tinkamumo vartojimui datą > > Fabrikiniai kiaušiniai (kalbu apie visokius brangesnius, ne optima > linija): > + visi vienodo dydžio ir formos > + švarūs > + tryniai vienodai gražiai geltoni > + lengva sekti tinkamumo vartoti datą > - visi vienodo dydžio ir formos > - nefengšui > - skonis mažiau išreikštas > > Trumpai kalbant - fabrikinių tikrai nenuvertinu, ypač jei į visokius > kepinius, ar kokiems dekoratyviems užkandžiams ir t.t. Bet jei pačiam > valgyti virtą ar keptą, tai naminiai rulz. > >