Nu kas liecia spalva/isvaizda,tai naminiai kausiniai belenkaip pralaimi paukstynams. Abo lesalu galima belekokia kausinio spalva padaryti, tiek luksto, tiek trynio - technologijos tuo atzvilgiu isdirbtos idealiai, naminiai gi sodros spalvos buna tik vasara, kai vistu racionas teisingas buna. "Nevkurse" parašė naujienų news:nahk9e$7dq$1@trimpas.omnitel.net... Gerus metus vartojam tik naminius kiausinius, tai man skirtumas toks, kad naminiai virti kiausiniai neturi jokio kvapo, tik kiausinio. Pirktiniai - smirdi. Nei tai vaistais, nei tai dar kuo, bet smirdi. Kol paciam nepasake, net demesio nekreipdavau, bet kai viena kart palyginau sviezia namini su ka tik pirktu is prades, nu nafig - nebegaliu pirktiniu valgyt :) O kepiniuose, tai uzteko zmonai blynus su naminiais kiausiniais iskept, pirmas klausmas vaiku buvo - o kodel jie tokie geltoni? :) 2 bzik - geros ventiliacijos tik nepamirsk irengt, nu ir apsaugot nuo kiauniu ir ziurkiu.