Tiesa manau ir vienos ir kitos buitiniai varinatai nelabai tinka spausti "pramoniniais" mastais - t.y. konservuoti žiemai 30 trilitrinių obuolių sulčių. On 2016.09.28 15:41, Daliokas wrote: > Teoriškai po lėtaeigės spaudimo visi vitaminai lieka sveiki :) po > greitaeigės centrifūgos vitaminai apkarpyti :) o tiesa kažkur anapus :) > > Turiu berods zylės lėtaeigę, spaudėm obuolius su melionu, apelsinus > vienus ir su melionu. Sultys tokios tirštos gaunasi. > > veikimo priscipą vienos ir kitos jau aprašė. > > DJ > > On 2016.09.28 15:31, Paulius Zaleckas wrote: >> On 09/28/2016 03:20 PM, Aras wrote: >>> Ar galite paprastai išaiškinti, kuo skiriasi lėtaeigė sulčiaspaudė nuo >>> įprastos? Kame ten stebuklai? >>> Ir gal kas naudojate? Modelis, pliusai/minusai (kaina). >>> Dėkui iš anksto. >>> >> >> Skiriasi tai is esmes :) Turiu, bet nelabai naudoju - tyngiu. >> Paprastos smulkiai mala ir centrifuguoja, o letaeige paprastai spaudzia. >