Morkas spaudžiat? Kaip suprantu, galima spaust bet ką su bet kuo (daržovės ir vaisiai, lietuviški ir atvežtiniai)? Koks Tamstos modelis? "Paul_" <paulius@progressive.lt> wrote in message news:nsihcq$abp$1@trimpas.omnitel.net... > Mes patenkinti lėtaeige. > Teisūs bus tie, kurie sakys, kad geriau valgyti sveikus vaisius ir daržoves. > Tačiau su tokia ar panašia sulčiaspaude prasiplečia spektras. > Pvz: > - galima sunaudoti peraugusius agurkus. Tinka maišyti su tais pačiais > obuoliais. > - nauji bandymai su burokėliais, kurie, galbūt, barščiuose jau nusibodo > - rudenį moliūgų jau neišmetam. Savo suvartojam, iš tėvų paimam ir dar > kaimynų priglaudžiam. > - iš obuolių išspaudų yra kas moka padaryti obuolių sūrį (mes nebandėm). Ir > šiaip išradingesni panaudoja išspaudas kepiniams. Čia, kaip rašė veikimo > principe vienas didesnių skirtumų nuo greitaeigės. > > Na ir palazdavoti nepraleidžiam progos kokius nors draugus žaliavalgius: > "Atvažiuokit į svečius - jau ir pas mus yra ko pasistiprint. Išspausim > garšvų, žirnių, gal dar kokią dilgėlę.." :) > > Tas minusas, kad reikia plaut, tai išmandrėjimo reikalas. Priprasit. > Vaikams, pvz atrakcija mum, tėvam, paruošt kokį nors gėrimą. > Na ir dėl vietinių žaliankų sezoniškumo šiek tiek sezoniškas daiktas. Vasarą > tikrai dažniau cielas uogas valgydavom. > > > "Aras" wrote in message news:nsgcib$i4l$1@trimpas.omnitel.net... > > Ar galite paprastai išaiškinti, kuo skiriasi lėtaeigė sulčiaspaudė nuo > įprastos? Kame ten stebuklai? > Ir gal kas naudojate? Modelis, pliusai/minusai (kaina). > Dėkui iš anksto. > >