....vynas gaunasi tikrai skanus., na bet.. ir brendis toks svelnus svelnus... morsa pasidaryk - gausis apie 3-5 litrus. ilgai netruks isgert. sultis tik spaudziant galima, nes kauliukuose yra negeru ir neskaniu dalyku. "Linas Petkevičius" <linasNONONO@lekiam.lt> wrote in message news:osp503$bpe$1@trimpas.omnitel.net... > Vaikstinedamas po nesenai uzvaldytas valdas vakar pastebejau va toki > derliu. > Skonis saldziai rugstus - daug nesuvalgysi, bet ganetinai skanios. Kiekis, > kokie 2-3 kibirai. Klausimas - ka daryti? Pirmiausia - ar privaloma, jas > nurinkti? Speju palikti puti nelabai sveika nei uogoms, nei pastatui, nei > aplinkai salia. Bet jeigu nurinksiu - norisi uz darba kazkokio rezultato. > Vyno negaminsiu - šamarlakas vistiek gausis, o aš save myliu. Razinoms > kiek > zinau irgi specialios veisles naudojamos, o ir pisliavos speju daug. > Sultys - pravaryt per sulciaspaude ir i saldytuva uzteks? Uzsaldyt turbut > nelabai gausis, nebent yra kazkoks man nezinomas budas. Kokie dar > variantai? >