Tema: Re: Lietuviskos vynuoges
Autorius: Sail
Data: 2017-10-25 09:00:29
Taip, brendis olimpinis gaunasi. Buciau italijoj, tai gaminciau ir 
gaminciau.

O pas mus deja sitos zaliavos truksta. Pora kibiru vynuogiu tai cia ne 
kiekis...


"tranzoo" <pisem@voobsce.net> wrote in message 
news:osp64i$ckq$1@trimpas.omnitel.net...
> ...vynas gaunasi tikrai skanus., na bet.. ir brendis toks svelnus 
> svelnus...
>
> morsa pasidaryk - gausis apie 3-5 litrus. ilgai netruks isgert.
>
> sultis tik spaudziant galima, nes kauliukuose yra negeru ir neskaniu 
> dalyku.
>
> "Linas Petkevičius" <linasNONONO@lekiam.lt> wrote in message 
> news:osp503$bpe$1@trimpas.omnitel.net...
>> Vaikstinedamas po nesenai uzvaldytas valdas vakar pastebejau va toki 
>> derliu.
>> Skonis saldziai rugstus - daug nesuvalgysi, bet ganetinai skanios. 
>> Kiekis,
>> kokie 2-3 kibirai. Klausimas - ka daryti? Pirmiausia - ar privaloma, jas
>> nurinkti? Speju palikti puti nelabai sveika nei uogoms, nei pastatui, nei
>> aplinkai salia. Bet jeigu nurinksiu - norisi uz darba kazkokio rezultato.
>> Vyno negaminsiu - šamarlakas vistiek gausis, o aš save myliu. Razinoms 
>> kiek
>> zinau irgi specialios veisles naudojamos, o ir pisliavos speju daug.
>> Sultys - pravaryt per sulciaspaude ir i saldytuva uzteks? Uzsaldyt turbut
>> nelabai gausis, nebent yra kazkoks man nezinomas budas. Kokie dar 
>> variantai?
>>
>