Taip, brendis olimpinis gaunasi. Buciau italijoj, tai gaminciau ir gaminciau. O pas mus deja sitos zaliavos truksta. Pora kibiru vynuogiu tai cia ne kiekis... "tranzoo" <pisem@voobsce.net> wrote in message news:osp64i$ckq$1@trimpas.omnitel.net... > ...vynas gaunasi tikrai skanus., na bet.. ir brendis toks svelnus > svelnus... > > morsa pasidaryk - gausis apie 3-5 litrus. ilgai netruks isgert. > > sultis tik spaudziant galima, nes kauliukuose yra negeru ir neskaniu > dalyku. > > "Linas Petkevičius" <linasNONONO@lekiam.lt> wrote in message > news:osp503$bpe$1@trimpas.omnitel.net... >> Vaikstinedamas po nesenai uzvaldytas valdas vakar pastebejau va toki >> derliu. >> Skonis saldziai rugstus - daug nesuvalgysi, bet ganetinai skanios. >> Kiekis, >> kokie 2-3 kibirai. Klausimas - ka daryti? Pirmiausia - ar privaloma, jas >> nurinkti? Speju palikti puti nelabai sveika nei uogoms, nei pastatui, nei >> aplinkai salia. Bet jeigu nurinksiu - norisi uz darba kazkokio rezultato. >> Vyno negaminsiu - šamarlakas vistiek gausis, o aš save myliu. Razinoms >> kiek >> zinau irgi specialios veisles naudojamos, o ir pisliavos speju daug. >> Sultys - pravaryt per sulciaspaude ir i saldytuva uzteks? Uzsaldyt turbut >> nelabai gausis, nebent yra kazkoks man nezinomas budas. Kokie dar >> variantai? >> >