Tema: Re: Lietuviskos vynuoges
Autorius: For example John Smith
Data: 2017-10-25 08:18:26
Palik paukščiams, niekas jų neskina. Pavasarį jokių puvėsių nerasi. 
Sultys labai rūgščios bus.

2017-10-25 08:06, tranzoo rašė:
> ...vynas gaunasi tikrai skanus., na bet.. ir brendis toks svelnus 
> svelnus...
> 
> morsa pasidaryk - gausis apie 3-5 litrus. ilgai netruks isgert.
> 
> sultis tik spaudziant galima, nes kauliukuose yra negeru ir neskaniu 
> dalyku.
> 
> "Linas Petkevičius" <linasNONONO@lekiam.lt> wrote in message 
> news:osp503$bpe$1@trimpas.omnitel.net...
>> Vaikstinedamas po nesenai uzvaldytas valdas vakar pastebejau va toki 
>> derliu.
>> Skonis saldziai rugstus - daug nesuvalgysi, bet ganetinai skanios. 
>> Kiekis,
>> kokie 2-3 kibirai. Klausimas - ka daryti? Pirmiausia - ar privaloma, jas
>> nurinkti? Speju palikti puti nelabai sveika nei uogoms, nei pastatui, nei
>> aplinkai salia. Bet jeigu nurinksiu - norisi uz darba kazkokio rezultato.
>> Vyno negaminsiu - šamarlakas vistiek gausis, o aš save myliu. Razinoms 
>> kiek
>> zinau irgi specialios veisles naudojamos, o ir pisliavos speju daug.
>> Sultys - pravaryt per sulciaspaude ir i saldytuva uzteks? Uzsaldyt turbut
>> nelabai gausis, nebent yra kazkoks man nezinomas budas. Kokie dar 
>> variantai?
>>
>