lyg ir anglys. bet procesas juk kitoks tu angliu "pasidarymo", nei kad pramoniniu budu pagamintu. mediena daznai kita. besibaigiantis degimas dar turi zymiai daugiau dumo kvapo, kazkur saslykines kampe dar ruksta nepilnai sudeges medgalis. bent jau as malkas degindamas prikurenu zymiai daugiau angliu, nei kad pilciau is maiso, todel daugiau/pastovesne kaitra, nebaisu kepant laistyt alum/sultim/marinatu etc., neuzgesta. anglis apskritai sunku ikurti, lyginant su malkom. as asmeniskai skirtuma jauciu dideli. o gal nemoku ant "gatavu' angliu kepti, nes esu priprates prie malku :) beto, pats procesas sukapot malkas, pagurksnot alaus kurenant ir kazka aplink veikiant - puse malonumo. juk nekapat so saslyko kasdien tikriausiai. man tai labiau pramona nei poreikis. todel banaliai ispilt anglis is maiso, bandyt ten jas ikurt per vargus ir poto sumest mesa ant iesmu kazkaip nuobodziai skamba. vietoj smagaus lauziuko, kazkoks vargas su abejotinu rezultatu gaunasi. kazkas panasaus i "greiciau kepk nes nuo ryto nevalgiau". On 1/4/21 5:04 PM, Dainiushas wrote: > o tai sudegus malkoms ne anglys lieka? Ar jumis čia ant ugnies kepat? > > On 2021-01-04 16:38, sofabuilder wrote: >> na man zymiai skaniau deginant malkas, o ne naudojant paruosta angli. >> jokie cia stereotipai. tiesiog saslas ant angliu labiau artimas tam, >> kuris orkaitej iskeptas. >> >> On 1/4/21 4:36 PM, Kesha wrote: >>> sofabuilder pretended : >>>> tiesa sakant, saslas iskeptas ant anglies is maiso yra labai toli >>>> nuo to, kuris iskeptas sukurenus tinkamas malkas. >>> >>> kodėl? >>> kažkokie pas tamsta stereotipai, ir jie dėja neteisingi :) >>> >>>> On 1/4/21 4:30 PM, tomasz wrote: >>>>> tai ir saslyka gali orkaitej arba keptuvej kept. :) >>>>> >> >