Edo pretended : > Nu nežinau, jau keli draugai turi įvairaus dydžio tuos kamado. Viskas gerai > pavyko, skanu, gal mažiau knisimosi, negu kepant ant tradicinės šašlykinės. > Bet tik tiek. Nu ir privalumas tiems, kas mėgsta kepti blynus ar rūkyti žuvį. > Ir reikia labai daug laiko tam turėti, čia jau turi būti pomėgis. Kepti > mėsai, žuviai, sūriui, daržovėms man iki šiol pilnai pakako šašlykinės. Taip, > kartais reikia daugiau priežiūros negu su kamado jei nori nesudegint ar > neišdžiovint. Tradicinė šašlykinė turi keletą rimtų pliusų - portabili ir > pigi (neskauda širdies jei pavagia). > > Dar turiu pažįstamą, kuris ypač dažnai grilina, tai jis iš viso dujinį grilių > pasistatė ir labai džiaugiasi, nes dar mažiau knisimosi, negu su kamado :) turiu ir dujinį grilių, jis visai negali pakeisti kamado... > O kugeliui kepti galvoju pasistatyti malkinę krosnelę su orkaite. Irgi visai > gerai gaunasi ir labai paprasta naudoti bet kokiu oru. > > E.