Ankščiau kartais naudodavau šašlykinėje anglis. Absoliučiai jokio vargo užkuriant. Naudodavau spec kaminėlį kuriame greitai įsidegdavo ir belikdavo išberti į šašlykinę. Nors vėliau kūrenau malkomis tik dėl to, kad jos man nieko nekainuodavo (tik parsivežimas). Kalbant apie šašlo skonį, tai jokio skirtumo. On 1/5/2021 12:47 PM, VaidasB wrote: > :) va čia tamsta klysti. > 1. "banaliai", "per vargus", "nuobodžiai" - skamba kaip oksimoronas. > 2. Per vargus ten nieko nereikia įkurt - fenas įpučia max per 5 min. > Nežinau nuo ko priklauso, kartais labai greit, kartais lėčiau. > 3. Sumest mėsą visiškai nebūtina, o rezultatas, nors ir šašlykas, > gaunasi labai skanus - dar aišku priklauso nuo kitų faktorių, bet > sudeginti šašlykinėje lengviau. > 4. "Greičiau kepk" kamado atveju nėra dažnas rezultatas. Dauguma > patiekalų kepami lėtai. > > On 2021-01-04 20:13, sofabuilder wrote: >> todel banaliai ispilt anglis is maiso, bandyt ten jas ikurt per vargus >> ir poto sumest mesa ant iesmu kazkaip nuobodziai skamba. vietoj >> smagaus lauziuko, kazkoks vargas su abejotinu rezultatu gaunasi. >> kazkas panasaus i "greiciau kepk nes nuo ryto nevalgiau"