Normaliai nufiltruotą, teisingoj temperatūroj varytą, kažkiek metų su ąžuolo gabalais palaikytą gali parduotuvėj nusipirkt. Viskis vadinasi. "Sail" <bambarbya.kirgudu@gmail.com> wrote in message news:p0b4vq$rhn$1@trimpas.omnitel.net... > Ragautas dalykas, bet jam truksta zmogaus ranku silumos. > > Gera samane puikus dalykas. Palaikai azuolo statinej pusmeti (galima > primetyt i stiklaini azuolo gabalu ar pan), ir dar pora metu buteliuose. > Ir pasidaro isvis fantastinis gerimas. > > Yra like keletas buteliu tokio. > > Pavasari / rudeni isoki trumpam i ezera, tada nuogas atgal i grycia, ir > cerkute tokio gerimo isgeri. Apsirengi, ir pasaulis igauna harmonija. > > > "Bronco" <TRINTI_bronco.mail@gmail.com> wrote in message > news:p0b3je$qaq$1@trimpas.omnitel.net... >> On 2017-12-06 09:43, Vytook's wrote: >>> Emigrantai ypač prieš šventes manes klausinėja apie subj. bet ne >>> širpotrebo, o taip vadinamo "dėl saves", kokybiško. >>> Tačiau nei aš tų taškų žinau, nei kainų. Domina Žemaitijos regionas. >> >> >> O tai šitas variantas netenkina? >> >> http://www.mv.lt/lt/produktai/samane-4907/ >> >> >> Ar reikia būtinai iš Žemaitijos miško glūdumų? :) >