Mano tėvas, kai dar tremtyje gyveno, darydavo tokią "cukrinę", kad į valdiškas niex net žiūrėt nenorėjo. Tik jis vietoj mielių dėdavo tomatų pastą. Va jum ir technologijos. O man atsimenu bajeris buvo, nustojo rūgti obuolių vynas ir net vyno mielės nepadėjo. Prisiminiau, kad kopūstų sultys gerai rūgsta, dapiliau, tai po savaitės staigiai viskas išrūgo :D. Skonis tai aišku buvo šlykštus, bet nuo 1 puodelio kaimo pijokus versdavo iš kojų :D 2017-12-13 14:29, Sail rašė: > Kazkodel visi galvoja, kad savo gamybos gerimas tai butinai turi buti is > zaliavos vanduo + cukrus + mieles. >> poziuris+technologija+proceduros+atsakingi darbotojai+zinios+draudimas. >> niekaip neitikinsi, kad kazkoks brudas is misko turi kazkoki is situ >> faktoriu