cia turbut sutinti-mirkyti gaunas.. troskinima kiek kitaip isivaizdavau.. ilgai ir ant ugnies.. "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message news:iujsu8$l3s$1@trimpas.omnitel.net... > Nu, pirma, zirniai geriau ne skaldyti is parduotuves, o is turgaus > ukininko nupirkti, apvalus, nevalyti. > Zirniai turi buti ne jokie ne saldyti, supili i puoda, uzpili verdanciu > vandeniu, ivynioji i kokius skudurus ir palieki, kol pasidaro minksti. > Galima pasaldinti, is bedos cukrumi, geriau medaus imaisyti. Svarbu > nepadaugint kiekio puode, nes isbrinksta gerokai. > > "Duda" <nera@mail.ru> wrote in message > news:iujsap$k7v$1@trimpas.omnitel.net... >> >>> Zirnius ir kviecius geriau ne virti, o istroskinti. >> >> smulkiau galima ta procesa aprasyti kaip, kiek laiko. Zirniai jau kiek >> supratau saldyti? >> >> >>