Tema: Re: Pasaras
Autorius: Zoro
Data: 2011-07-01 19:02:10
reziumuojant

imu 2 maisus pasaro,ismaisau su vietiniu vandeniu,idedu virtu zirniu vel 
ismaisau,idedu kukuruzu konserv salziu ismaisau,dziuveseliu slieku dziku ?


"Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message 
news:iuk0vc$r91$1@trimpas.omnitel.net...
> as karsiam ir perlines dar naudoju..
>
> "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message 
> news:iuk0ra$r33$1@trimpas.omnitel.net...
>>A nu jo, sutinti, ne virejas as, tam reikalui pavaduotoja turiu :)
>>
>> "Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message 
>> news:iujug3$nm4$1@trimpas.omnitel.net...
>>> cia turbut sutinti-mirkyti gaunas.. troskinima kiek kitaip 
>>> isivaizdavau..
>>> ilgai ir ant ugnies..
>>>
>>> "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message
>>> news:iujsu8$l3s$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Nu, pirma, zirniai geriau ne skaldyti is parduotuves, o is turgaus
>>>> ukininko nupirkti, apvalus, nevalyti.
>>>> Zirniai turi buti ne jokie ne saldyti, supili i puoda, uzpili verdanciu
>>>> vandeniu, ivynioji i kokius skudurus ir palieki, kol pasidaro minksti.
>>>> Galima pasaldinti, is bedos cukrumi, geriau medaus imaisyti. Svarbu
>>>> nepadaugint kiekio puode, nes isbrinksta gerokai.
>>>>
>>>> "Duda" <nera@mail.ru> wrote in message
>>>> news:iujsap$k7v$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>
>>>>>> Zirnius ir kviecius geriau ne virti, o istroskinti.
>>>>>
>>>>> smulkiau galima ta procesa aprasyti kaip, kiek laiko. Zirniai jau kiek
>>>>> supratau saldyti?
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>
>