reziumuojant imu 2 maisus pasaro,ismaisau su vietiniu vandeniu,idedu virtu zirniu vel ismaisau,idedu kukuruzu konserv salziu ismaisau,dziuveseliu slieku dziku ? "Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message news:iuk0vc$r91$1@trimpas.omnitel.net... > as karsiam ir perlines dar naudoju.. > > "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message > news:iuk0ra$r33$1@trimpas.omnitel.net... >>A nu jo, sutinti, ne virejas as, tam reikalui pavaduotoja turiu :) >> >> "Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message >> news:iujug3$nm4$1@trimpas.omnitel.net... >>> cia turbut sutinti-mirkyti gaunas.. troskinima kiek kitaip >>> isivaizdavau.. >>> ilgai ir ant ugnies.. >>> >>> "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message >>> news:iujsu8$l3s$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Nu, pirma, zirniai geriau ne skaldyti is parduotuves, o is turgaus >>>> ukininko nupirkti, apvalus, nevalyti. >>>> Zirniai turi buti ne jokie ne saldyti, supili i puoda, uzpili verdanciu >>>> vandeniu, ivynioji i kokius skudurus ir palieki, kol pasidaro minksti. >>>> Galima pasaldinti, is bedos cukrumi, geriau medaus imaisyti. Svarbu >>>> nepadaugint kiekio puode, nes isbrinksta gerokai. >>>> >>>> "Duda" <nera@mail.ru> wrote in message >>>> news:iujsap$k7v$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> >>>>>> Zirnius ir kviecius geriau ne virti, o istroskinti. >>>>> >>>>> smulkiau galima ta procesa aprasyti kaip, kiek laiko. Zirniai jau kiek >>>>> supratau saldyti? >>>>> >>>>> >>>>> >>> >